Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος βράβευσε την ομάδα χόκεϊ επί χόρτου του Εθνικού για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ανδρών σε εκδήλωση του Συλλόγου.

Στο Ελληνογαλλικό Κολλέγιο Πειραια Saint Paul πραγματοποίηθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης  πίτας του Συλλόγου μας.Την εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού το ερασιτεχνικό τμήμα με την ποδοσφαιρική ομάδα του Εθνικού, στην οποία έδωσαν το παρόν οι πλέον σημαίνουσες πολιτικές προσωπικότητες της πειραικής κοινότητας,και όχι μόνο,  καθώς και αντιπρόσωποι της Ε.Π.Σ.Π. Ο Σύλλογος βράβευσε αθλητές και τμήματα που κτά την περσινή αγωνιστική περίοδο προσέφεραν διακρίσεις στον Εθνικό και ξεχώρισαν για το ήθος και τις επιδόσεις τους.

Η ομάδα χόκεϊ επί χόρτου βράβευτηκε για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών,με την τιμητική πλάκέτα να παραδίδεται δια χειρός του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου στην υπεύθυνη της ομάδας μας κ. Σερεμετάκη Νικόλ.

Ενδεικτικά αναφέρουμε οτι με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων,Πολιτισμού κια Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος,ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραια κ. Στέφανος Χρήστου ,Βουλευτές της πόλης του Πειραια, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος , ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής και οι αντιπροσωποι  της Ε.Π.Σ.Π. κ. Στέλιος Μπρατσώλης και κ. Κώστας Βράκας.Το αμφιθέατρο της Σχολής ήταν ασφυκτικά γεμάτο ενώ αυτό που αποκομίσαμε όλοι μετά το πέρας αυτής της τόσο όμορφης εκδήλωσης είναι οτι ο Εθνικός είναι έτοιμος και φέτος να προσφέρει διακρίσεις υψηλού επιπέδου σε όλα τα αθλήματα, προχωρώντας στο μέλλον πιο δυνατός και ενωμένος από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου