Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. HOCKEY CLUB ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


Η ομάδα μας πριν λίγες μέρες δηλώθηκε στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χόκεϊ για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HOCKEY CLUB θα λάβει μέρος στο Challenge II με αντιπάλους τις εξής ομάδες: πρωταθλήτρια Κροατίας, πρωταθλήτρια Σουηδίας, πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, δευτεραθλήτρια Γιβραλτάρ, πρωταθλήτρια Δανίας, δευτεραθλήτρια Αζερμπαϊτζάν και πρωταθλήτρια Σλοβακίας.

Οι οχτώ(8) ομάδες χωρίζονται σε δύο ομίλους των τεσσάρων(4) ομάδων. Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου παίζουν μεταξύ τους για να διεκδικήσουν την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία και αντίστοιχα οι δύο τελευταίες κάθε ομίλου διεκδικούν την παραμονή τους στη συγκεκριμένη κατηγορία. Εν συντομία δύο(2) ομάδες ανεβαίνουν κατηγορία, δύο(2) υποβιβάζονται και οι υπόλοιπες τέσσερις(4) μένουν στην ίδια.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σημειώσουμε πως η ομάδα μας απέστειλε στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αίτημα για να διοργανώσει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη χώρα μας και αναμένουμε την απάντησή της σε λίγους μήνες καθώς το τουρνουά θα διεξαχθεί τον Μάιο.

Κλείνοντας να σας ενημερώσουμε πως ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HOCKEY CLUB αυτήν την περίοδο κάνει τις κινήσεις του για να ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι ενόψει των εγχώριων και Ευρωπαϊκών υποχρεώσεών του. Σε δέκα(10) μέρες που τελειώνει η μεταγραφική περίοδος θα ανακοινωθούν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας.

Φιλικά,
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου