Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ FINAL FOUR: ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC - Α.Π.Σ. ΔΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 3-1


Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HOCKEY CLUB είναι στον τελικό! Η ομάδα μας έκανε το χρέος της και κέρδισε εύκολα με 3-1 τον Δία Χαλανδρίου. Έτσι θα αντιμετωπίσει αύριο στον μεγάλο τελικό τον Αστέρα Αγίων Αναργύρων στις 17.30 αφού ο ίδιος νωρίτερα είχε καταφέρει να επικρατήσει με το ίδιο σκορ στον άλλον ημιτελικό του Ναπαίου Απόλλων Αγίου Δημητρίου.

Στα του αγώνα τώρα, η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση από το 1ο κιόλας ημίχρονο. Έτσι μόλις στο 7’ ο Παπουτσάκης με καταπληκτική εκτέλεση penalty corner έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του αντίπαλου τερματοφύλακα. Αυτό το τέρμα έδωσε ελευθερία στους παίχτες μας που κυνήγησαν το δεύτερο τέρμα χωρίς όμως να καταφέρουν να το πετύχουν. Αυτό είχε ως συνέπεια ο αντίπαλος να αναθαρρήσει και να αναλάβει την πρωτοβουλία μεν, ανούσια δε αφού δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία μας. Με το σκορ στο 1-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποια εκπληκτική ευκαιρία.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΕΘΝΙΚΟΣ ξεκίνησε στον ίδιο ρυθμό που άρχισε τον αγώνα, με πίεση δηλαδή για να πετύχει άλλο ένα τέρμα που θα του έδινε διαφορά ασφαλείας για τη νίκη. Αυτό το τέρμα κατάφερε να το πετύχει, ύστερα από κάποιες καλές προσπάθειες, με τον Τσίαμη στο 54’, έπειτα από ομαδική ενέργεια, ο οποίος με σουτ στην αντίθετη γωνία από την φορά κίνησης του σώματός του έκανε το 2-0 για τον ΕΘΝΙΚΟ. Μετά από αυτό το τέρμα ο ρυθμός έπεσε αφού η ομάδα μας έκανε συντήρηση δυνάμεων για τον αυριανό αγώνα αλλά παρ’ όλα αυτά τριπλασίασε τα τέρματά της πάλι με τον Παπουτσάκη και πάλι με εκτέλεση penalty corner. Το μόνο που κατάφερε ο Δίας Χαλανδρίου ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής 3 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα με πέναλτυ.

Το μόνο μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Παπουτσάκη στο χέρι έπειτα από χτύπημα, ένας μυϊκός τραυματισμός του Τζινάκη και η βρογχίτιδα που ταλαιπωρεί τον Ρασχάν μερικές μέρες τώρα. Αμφότεροι αναμένεται να σφίξουν τα δόντια και να δώσουν τα πάντα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Μπορεί πλέον να σας έχουμε κουράσει αλλά ειλικρινά ευχαριστούμε το φίλαθλο κόσμο του ΕΘΝΙΚΟΥ που ήρθε στο γήπεδο, μας υποστήριξε και μας έδωσε ένα έξτρα κίνητρο για να προκριθούμε στον αυριανό τελικό.

Αύριο λοιπόν Κυριακή 1/7 και ώρα 17.30 σας περιμένουμε ξανά στο γήπεδο χόκεϊ του Αγίου Κοσμά να φωνάξουμε όλοι μαζί για τον ΕΘΝΙΚΟ και να ενθαρρύνουμε την προσπάθεια που κάνουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο που τόσο πολύ θέλουμε όλοι μας.

Φιλικά,
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου