Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. HC


Η φιλόδοξη προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε όχι απλά μια ομάδα Hockey επί χόρτου  αλλά την νέα Πρωταθλήτρια ξεκίνησε εκ του μηδενός τον Σεπτέμβριο του 2011 . Οι δυσκολίες και οι αντιξοότητες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ήταν πολλές, εκ των οποίων αρκετές υφίστανται ακόμα. Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς το γεγονός ότι ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ (Διοίκηση, φίλαθλοι, λοιπά τμήματα) ,ο Σύλλογος στον οποίο γαλουχήθηκα ως αθλήτρια,  τον οποίο σέβομαι και αγαπώ , αποδέχθηκε την πρόταση μας ώστε να μας εντάξει στο δυναμικό του .Από τη πρώτη στιγμή  αγκάλιασε την προσπάθειά μας, προσφέροντάς μας την αμέριστη στήριξή του. Ευελπιστώ να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του κόσμου του Εθνικού  και μέσα από την παρουσία μας να σας κάνουμε να αγαπήσετε αυτό το τόσο συναρπαστικό άθλημα.
Η κατεύθυνση και η φύση των δραστηριοτήτων μας  μακροπρόθεσμα, θα είναι τέτοιες ώστε να μας εξασφαλίσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πάσης φύσεως ,να μας καταστίσουν ικανούς να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων όσων παρουσιάζουν ενδιαφέρον για εμάς και να αποτελούμε πρότυπο ομάδας επιτυχιών  προσδίδοντας αίγλη και διακρίσεις υψηλού επιπέδου στον ιστορικό Σύλλογό μας. Με υπομονή και προσήλωση στους τιθέμενους στόχους μας, στοχεύουμε στην σταδιακή κατάκτηση αυτών, θέτοντας χρόνο με το χρόνο τον πήχη των προσδοκιών από την ομάδα μας  όλο και πιο ψηλά.
Δεσμευόμαστε κατά απόλυτο τρόπο να εκπροσωπούμε επάξια το άθλημα και τον Σύλλογο κατά τρόπο ώστε να κάνουμε υπερήφανους όλους όσους πιστεύουν σε εμάς, όλους όσους έχουν τη διάθεση να μας στηρίξουν εντός γηπέδου και να  πιστέψουν στις δυνατότητές μας και πάνω απ΄ όλα εμάς τους ίδιους ,που σε μια περίοδο όπου ο ελληνικός αθλητισμός βιώνει δύσκολές στιγμές, προσπαθούμε παντείω  τρόπω  για την διάδοση, την εξέλιξη και την αναβάθμιση ενός αθλήματος που στον ευρωπαϊκό και διεθνή αθλητικό χώρο χαίρει της εκτιμήσεως και της αποδοχής πολυπληθούς φίλαθλου κοινού.
Οι αξίες μας-ομαδικότητα,συνεργασία,πειθαρχία,αξιοπρέπεια,συνέπεια,σοβαρότητα,σεβασμός, υπευθυνότητα, ακεραιότητα, δίκαιη μεταχείριση-είναι σημαντικές  για εμάς και αντιπροσωπεύουν τις προτεραιότητες μας , καθώς αποτελούν τις κατευθυντήριες δυνάμεις μας για όλα όσα στα οποία στοχεύουμε και θέλουμε να επιτύχουμε. Αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους  της οργάνωσης και της εν γένει πορείας μας. Τις  πεποιθήσεις που εκφράζουμε ως ομάδα ,τις ενστερνιζόμαστε όλοι όσοι δημιουργήσαμε  του τμήμα χόκεϋ  επι χόρτου του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ και οι προτεραιότητες μας είναι τέτοιες ώστε όλοι να μπορούν να τις κατανοήσουν και να συμβάλλουν σε αυτές. Όλοι μας θεωρούμε εαυτούς υπεύθυνους για την τήρηση των στόχων μας, την προαγωγή της κουλτούρας του αθλήματος και του ιστορικού Συλλόγου μας.
Σεβόμενοι την μεγάλη ιστορία και ενστερνιζόμενοι τις αρχές του Συλλόγου μας,  ζητάμε την στήριξη και την αγάπη σας ώστε να πραγματοποιήσουμε αυτά που υποσχεθήκαμε και αυτά που είμαστε ικανοί να πραγματοποιήσουμε.
 Με αφορμή τo  4μερo προετοιμασία μας (02-05/02) με την ολλανδική  HC TEMPO 41' εν όψει της επικείμενης έναρξης  του Πρωταθλήματος, η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της εντός αγωνιστικού χώρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αθλητική αναμέτρηση Hockey τέτοιου επιπέδου δεν έχει λάβει χώρα στο παρελθόν δεδομένων του εγνωσμένου κύρους και της μεγάλης αγωνιστικής αξίας της TEMPO 41’  που αποδέχτηκε την πρόσκληση από μεριάς μας  να είναι φιλοξενούμενοί μας για το παραπάνω διάστημα . Η παρουσία τους αποτελεί τιμή για εμάς ενώ παράλληλα  προσδίδει κύρος τόσο στην ομάδα όσο και στον Σύλλογό μας. Ενδεικτικό του σεβασμού της TEMPO 41’ για τον Εθνικό είναι ότι ζήτησαν να παρακολουθήσουν και τον Κυριακάτικο αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας μας.  Στόχο μας αποτελεί η απόκτηση πολύτιμων εμπειριών για τους αθλητές μας αλλά και η όσο το δυνατόν πιο ενδεικτική πρώτη προβολή του αθλήματος στο φίλαθλο κοινό μας που για πρώτη φορά θα μας παρακολουθήσει εν δράσει.
Ήρθαμε για να μείνουμε και να προσφέρουμε στο φίλαθλο κοινό της ομάδας μας και μη, συναρπαστικές στιγμές εντός γηπέδου.
Σας ευχαριστούμε
Νicole Σερεμετάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου