Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC - HC TEMPO 41' 1-1


Σήμερα στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά πραγματοποιήθηκε ο πρώτος εκ των  δύο αγώνων μεταξύ της ομάδος Χόκεϋ επί χόρτου του Εθνικού  και της αντίστοιχης ολλανδικής Τempo ’41,στα πλαίσια της φιλοξενίας τους στη χώρα μας από την ομάδα του  Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ H.C. Το παιχνίδι διεξήχθη σε φιλικό κλίμα,έχοντας ως σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό και τους εξαιρετικούς  φιλάθλους στην κερκίδα.
Η ομάδα του Εθνικού  ξεκίνησε δυναμικά στο Α’ ημίχρονο,δημιουργώντας δύο κλασικές  ευκαιρίες και έχοντας ένα δοκάρι.Η αντικειμενική αγωνιστική ανωτερότητα και η ετοιμότητα των Ολλανδών άσκησαν πίεση στους παίκτες του Εθνικού,οι οποίοι όμως άμεσα προσαρμόστηκαν στους ρυθμούς του παιχνιδιού.Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 21’ και  συνέχισαν με δυνατούς ρυθμούς μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου,χάνοντας παρ’ όλα αυτά δύο σημαντικές ευκαιρίες.Στο Β’ ημίχρονο η ομάδα του Εθνικού διόρθωσε την αγωνιστική της τακτική,ενέργεια η οποία είχε ως αποτέλεσμα να ισορροπήσει το παιχνίδι.Η ομάδα του Εθνικού ισοφάρισε στο 60’ ενώ στο 65’ ακυρώθηκε και  ένα γκολ.Όσον αφορά στους Ολλανδούς,η αγωνιστική τους απόδοση μετριάστηκε λόγω της εμφανούς βελτίωσης της απόδοσης των παικτών του Εθνικού και έτσι αρκέστηκαν σε ένα δοκάρι ,το οποίο προκάλεσε η εξαιρετική ενέργεια του τερματοφύλακα.
Η σημασία του αποτελέσματος και της παρουσίας της ομάδας του Εθνικού εντός γηπέδου είναι πολύ σημαντική καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά επιπέδου των δύο Πρωταθλημάτων-το ολλανδικό χόκεϋ είναι επαγγελματικό και πρώτο παγκοσμίως.Αξίζει να σημειωθεί οτι η παρουσία των Ολλανδών έγινε στα πλαίσια της χειμερινής τους προετοιμασίας άφου βρίσκονται στα μέσα του Πρωταθλήματός τους,σε αντίθεση με τον Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ H.C. που μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει μόνο φιλικά παιχνίδια αφού το Πρωτάθλημα δεν έχει καν ξεκινήσει.
Μέχρι και σήμερα η διεξαγωγή ενός τέτοιου γεγονότος αποτελούσε όνειρο απατηλό,πόσο μάλλον συνοδευόμενο και από ένα τέτοιο αποτέλεσμα.Η προσπάθεια αυτή οφείλεται στους παίκτες και στη Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ H.C. 

ΣΥΜΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ: ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ Δ.,FAISAL MUH.,ΠΕΛΕΚΗΣ,ΦΡΑΓΚΟΣ,ΦΟΥΦΛΙΑΣ Β.,ΦΟΥΦΛΙΑΣ Γ.,ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ,ΡΑΧΣΑΝ,ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ,ΣΚΡΕΚΗΣ,ΤΣΑΛΗΣ,ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ Α.,ΤΣΙΑΜΗΣ,ΛΙΑΓΟΥΡΗΣ,ΤΖΙΝΑΚΗΣ,ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ

Φιλικά
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου