Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΣΟΥΤ ΓΚΟΛΑΡΑ ΕΘΝΙΚΑΡΑ!!! ΝΑΠΑΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΕΘΝΙΚΟΣ 0-2

Το απίστευτο κατάφεραν χθες ο coach Ηλίας Διαμαντόπουλος και οι παίκτες του, οι οποίοι πέτυχαν εκ νέου νίκη στο Πρωτάθλημα,  επί του Ναπαίου Απόλλων. Για τέταρτη φορά η ομάδα μας αγωνίστηκε με ακόμη πιο ελλιπές roaster,αφού στον τελευταίο νικηφόρο μας αγώνα κατά του Α.Σ. Δία ο αρχηγός Ι.Σκρέκης απεβλήθη άδικα με κόκκινη κάρτα λόγω της ιδιότητας του ως αρχηγός και ποινή 2 αγωνιστικών επειδή ο τιμωρημένος goalkeeper μας Βαρσαμίδης εμψύχωνε την ομάδα μας από τον χώρο της γραμματείας.
Με τιμωρημένους εδώ και 4 αγωνιστικές τους Δ.Βαρσαμίδη, Α.Βαρσαμιδη, Ι.Τσιριμώκο, και προσφάτως και τον  Ι.Σκρεκη, και με μόλις 9 παίκτες στο δυναμικό της, η ομάδα μας έκανε και πάλι ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κόντρα στην πολύ καλή ομάδα του Ναπαίου Απόλλων. Η προσπάθειά τους ήταν συγκινητική αφού από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό αγωνίστηκαν με ψυχή, συγκεντρωμένοι, με στόχο τη νίκη, ξεπερνώντας τη σωματική κόπωση αλλά και το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, σε μια προσπάθεια να δείξουμε ότι οι όποιες αδικίες εις βάρος μας μόνο να μας πεισμώσουν μπορούν και όχι να μας βγάλουν από τη μέση. Το σκόρ άνοιξε από νωρίς  (1')ο εξαιρετικός Ι.Ραχσάν ενώ το 2-0 πέτυχε στο πλέον κρίσιμο σημείο, στο μέσον του β’ ημιχρόνου ο ακούραστος Α.Γιαννακόπουλος (61'), κλειδώνοντας τη συμμετοχή μας στον αγώνα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή 2012-2013, κατά του Αστέρα Αγ. Αναργύρων.
Για μία ακόμη φορά την έκπληξη έκανε ο Σ. Τζινάκης ο οποίος αγωνιζόμενος αναγκαστικά σε θέση τερματοφύλακα, έπιασε τα… άπιαστα και συνέβαλε σημαντικά στη νίκη της ομάδας μας, αντικαθιστώντας επάξια τον καλύτερο goalkeeper του φετινού πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Eurohockey Challenge II, Δ.Βαρσαμίδη. Τα αδέλφια Γιώργος και Βασίλης Φούφλιας πραγματοποίησαν μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, που σε συνδυασμό με τον ταλαντούχο Κ.Τσιάμη και τον Ι.Ραχσάν επιδόθηκαν σε συνεχείς αντεπιθέσεις κατά του αντιπάλου ενώ η αμυντική μας γραμμή αποτελούμενη από τους Α.Τσαλή, Muhammad F., Α.Φιούζι ήταν αδιάσπαστη, με τους αθλητές να δίνουν μαθήματα  άμυνας. 
Η ομάδα μας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καθώς  η Διοίκηση του Αγ.Κοσμά  δεν μας επιτρέπει να κάνουμε προπονήσεις εδώ και 1,5  μήνα ενώ οι άδικες τιμωρίες κατά των παικτών μας έχουν αποδυναμώσει και αλλοιώσει την αγωνιστική δυναμικότητα της ομάδας μας, ευτυχώς όμως η ψύχη και το πάθος περισσεύουν!

Κόντρα σε όλα αυτά όμως και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά που μας ήθελαν εκτός διεκδικήσεως πρωταθλήματος, την Τετάρτη 17/07 στις 19:00 η ομάδα μας θα δώσει τον πιο κρίσιμο αγώνα της (δυστυχώς και πάλι χωρίς τους τιμωρημένους παίκτες μας), κόντρα στον ξεκούραστο και αριθμητικά υπερισχύων Αστέρα Αγ. Αναργύρων., Καλούμε τον κόσμο μας να δώσει δυναμικό παρόν και να μας βοηθήσει να πετύχουμε την ίσως δυσκολότερη νίκη μας, κερδίζοντας για δεύτερη φορά τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Φιλικά
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου