Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!!!!!!

                         ΝΑΠΑΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ   -     ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.
       
                                                0                                 1


Με μόλις οχτώ παίκτες και χωρίς τερματοφύλακα,η ομάδα μας κέρδισε,κυριολεκτικά,την τελευταία στιγμή την ομάδα του Ναπαίου Απόλλων,με το τελικό σκορ να είναι το 0-1.Η ομάδα μας αντιστάθηκε στις συνεχόμενες αντεπιθέσεις του αντιπάλου και με άψογη συνεργασία μεταξύ των Τσαλή-Τσιάμη και Ραχσάν,ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του αντιπάλου τέσσερα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του επταλέπτου.
Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για την ολοκλήρωση του αγώνα ο οποίος είχε διακοπεί εξαιτίας τροπής που είχε πάρει με τον διαιτητή Σιδηρόπουλο να βλέπει φαντάσματα και να μοιράζει κάρτες και την ομοσπονδία να παρακολουθεί αμέτοχη την εξέλιξη και τις υπόλοιπες ομάδες να μηχανορραφούν πίσω από την πλάτη μας για την εξόντωσή μας...και βέβαια για όλα φταίει ο ΕΘΝΙΚΟΣ όπου είναι ο μόνος που τιμωρείται.
Οι παίκτες μας πανηγύρισαν και πλέον επικεντρωνόμαστε στα επόμενα δύο δύσκολα-εξαιτίας των σημαντικών απωλειών που αντιμετωπίζουμε από τις εξαιρετικά άδικες και αδικαιολόγητες τιμωρίες που μας επιβλήθηκαν-παιχνίδια,με Δία και Ναπαίο,οι νίκες επί των οποίων θα μας εξασφαλίσουν την δυνατότητα διεκδίκησης του πρωταθλήματος σε αγώνα μπαράζ με τον Αστέρα Αγ. Αναργύρων. 
Λυπούμαστε που κάποιοι αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω τις σαμπάνιες που είχαν φέρει για να πανηγυρίσουν σε περίπτωση ήττας μας,όπως και για αυτούς που από την αρχή της χρονιάς σκοπό έβαλαν να μας βγάλουν από την μέση για να εξασφαλίσουν τα μόρια.

Να δούμε τι άλλο θα σκεφτείτε για να μας βγάλετε από την μέση!!!!!


2 σχόλια:

  1. Πραγματικά χαίρομαι για την επιτυχία σας, θα ήταν αδικο άλλωστε να μην το κάνω, καθώς είμαι φίλος του αθλήματος και των αθλητών, από την πρώτη ημέρα που συμμετέχω σε αυτό ως διαιτητής του. Λυπάμαι όμως για τα όσα γράφετε για το όνομά μου, μη αναφέροντας την άγρια επίθεση που δέχτηκα από τους παίκτες σας, που κανένα δικαίωμα δεν είχαν να την πράξουν. Περισσότερο δε με λυπεί, η πεισματική σας άρνηση να κάνετε προσπάθειες αποδοχής και διόρθωσης του κακού σας εαυτού, μειώνοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό, οι ίδιοι, τις όποιες επιτυχίες σας.
    Ήδη θα γνωρίζετε πως οι επιτυχίες απαιτούν πολύ κόπο, συνεχή προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση. Πρωτίστως όμως απαιτούν υγιές πνεύμα και ευγενή άμιλλα, δύο βασικά στοιχεία που σας λείπουν και θα πρέπει να τα εντάξετε στη γενικότερη φιλοσοφία σας, αν θέλετε να φτάσετε ψηλότερα και μακρύτερα από τους υπόλοιπους.

    Φιλικά,
    Σιδηρόπουλος Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sidiropoule agori mou asxete vlepw baineis kai stin selida mas...enimerwnese...tha mas miliseis esy gia amilla prospatheia kai kopo e???asxetos isoun asxetos emeines....ante agorina mou stin euxi tis panagias....smr giati den emfanistikes na teleiwseis auto pou afises?tin epithesi tin dextikes meta tis malakies pou ekanes...asxete....!!!!eixa metaniwsei alla min mou to paizeis k istoria....ekei pou exw paei egw den tha pas pote sou!!!!asxete!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή