Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ


Στα γραφεία της Ομοσπονδίας έλαβε χώρα χθες η κλήρωση του του Outdoor πρωταθλήματος Χόκεϊ επί χόρτου Ανδρών,η έναρξη του οποίου ορίστηκε για την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013.


Δυστυχώς,εκτός από την κλήρωση και την συνεδρίαση της επιτροπής περί εγκρίσεως των μεταγραφών, έλαβαν χώρα και ορισμένα δυσάρεστα περιστατικά τα οποία είχαν ως στόχο και τελικό αποδέκτη την Ομάδα μας, τα οποία αποτέλεσαν δυσάρεστη έκπληξη για εμάς  και μας προκάλεσαν έντονο προβληματισμό.Δεν κρίνουμε σκόπιμη την οποιαδήποτε αναφορά σε αυτά,αφού η όποια αποδοχή περί θεωριών συνωμοσίας ή κακής πρόθεσης απέναντί μας από τα άτομα που στελεχώνουν τον χώρο του αθλήματος μας-γενικότερα και ειδικότερα- δεν αποτελεί στοιχείο της διοικητικής ιδιοσυγκρασίας και της αγωνιστικής νοοτροπίας μας.Η διαφορετικότητά μας ως προς την νοοτροπία,τις δραστηριότητες και την αγωνιστική μας δράση ίσως είναι η αιτία που από πέρυσι έχει διαμορφωθεί αρνητικό κλίμα απέναντί μας αφού αντί να βρίσκουμε ολοένα και περισσότερους συνοδοιπόρους στην προσπάθειά μας περί αναβάθμισης και προβολής του αθλήματος,προκύπτουν ολοένα και περισσότερα εμπόδια στην πορεία μας. Τα στοιχεία εκείνα που μας χαρακτηρίζουν είναι η ανωτερότητα σε τέτοιου είδους καταστάσεις και η προσήλωση στους τιθέμενους στόχους μας,και με βάση αυτά πορευόμαστε.


Το φετινό πρωτάθλημα θα γίνει σε δύο γύρους χωρίς play-offs με τον νικητή να ανακηρύσσεται βάσει βαθμολογίας.Επίσης,φέτος θα διεξαχθούν και αγώνες Κυπέλλου.


Καλή επιτυχία στην ομάδα μας στην προσπάθειά μας για κατάκτηση Εθνικού Πρωταθλήματος,Κυπέλλου και Πανευρωπαϊκού  Πρωταθλήματος.

1η Α.Ο.Χ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ
2η Α.Π.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
3η 
Α.Ο.Χ. ΑΝΑΒΡΥΤΑ
4η 
Α.Ο.Χ. ΥΜΗΤΤΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
5η ΡΕΠΟ
6η 
Α.Π.Σ. ΔΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 
7η 
Α.Ο.Χ. ΝΑΠΑΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
8η 
Α.Ο.Χ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ
9η 
Α.Π.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
10η 
Α.Ο.Χ. ΑΝΑΒΡΥΤΑ
11η 
Α.Ο.Χ. ΥΜΗΤΤΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
12η ΡΕΠΟ
13η 
Α.Π.Σ. ΔΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 
14η Α.Ο.Χ. ΝΑΠΑΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.-Α.Ο.Χ. ΥΜΗΤΤΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΣΤΑ ΗΜΗΤΕΛΙΚΑ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ Α.Ο.Χ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΙΑΣ-ΑΝΑΒΡΥΤΑ 'Η 
Α.Ο.Χ. ΝΑΠΑΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ-Α.Π.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου