Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΝΑΠΑΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 3-3



Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παίκτες του Εθνικού στον φιλικό αγώνα που έλαβε χώρα την Κυριακή 16/12 στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά, απέναντι στον βελτιωμένο και κατά πολύ ενισχυμένο φέτος Ναπαίο Απόλλωνα,με το τελικό score να διαμορφώνεται στο 3-3. Συμπληρώνοντας μόλις 1 μήνα στον πάγκο της ομάδος μας, ο προπονητής μας Ηλία Διαμαντόπουλος δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών.Το να παίζουμε 70 λεπτά σε ένα άθλημα όπως το χόκεϊ με 9 παίκτες δεν είναι κάτι το εύκολο.Λίγο η κούραση και η έλλειψη καθαρού μυαλού μας στέρησαν την νίκη. »
Εν αναμονεί των μεταγραφικών μας αποκτημάτων από το εξωτερικό και με δικαιολογημένες απουσίες, οι παίκτες μας έβγαλαν εις πέρας το έργο τους αγωνιζόμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα  υστερώντας αριθμητικά έναντι του Ν.Α. κατά δύο παίκτες (!), το κενό των οποίων αν και αντικειμενικά δυσαναπλήρωτο, μειώθηκε στο ελάχιστο, αφού οι παίκτες μας έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους. Η συμβολή του νέου μας προπονητή είναι ήδη φανερή στην φυσική κατάσταση και την εν γένει αγωνιστική απόδοση των παικτών μας, οι οποίοι ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του και υπερνικώντας την κούραση-αφού βρίσκονται σε περίοδο εντατικής προετοιμασίας-επέδειξαν τη δέουσα, σε Πρωταθλητές, σοβαρότητα και έδειξαν βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι αγωνιστική εικόνα.


Ο Γιάννης Τσιριμώκος και ο Γιώργος Φούφλιας ήταν οι scores μας, με 2 και 1 γκολ αντίστοιχα. Ο Φούφλιας με ατομική προσπάθεια άνοιξε το score για την ομάδα μας.Ο Τσιριμώκος με drag flick σε penalty corner έκανε το 2-0 όπως και το 3-1 με εκτέλεση penalty stroke.Το α’ ημίχρονο έληξε 3-1 υπέρ ημών, το 3-2 πραγματοποιήθηκε στα 30 πρώτα δευτερόλεπτα του β’ ημιχρόνου αιφνιδιαστικά λόγω αντικειμενικού κενού στην άμυνά μας ενώ το τελικό 3-3 πραγματοποιήθηκε 10’ πριν τη λήξη του αγώνα.
Ευχαριστούμε θερμά τον διεθνή διαιτητή κ. Γιώργο Μακρή, ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να διαιτητεύσει του αγώνα μας.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την «παλικαρίσια» παρουσία τους. Στο εξής,και μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος η ομάδα μας θα πραγματοποιεί φιλικά παιχνίδια. Η περίοδος των εορτών θα αποτελέσει ευκαιρία για σκληρή προπόνηση, αφού η ομάδα μας έχει ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.


Φιλικά
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου