Τρίτη 15 Μαΐου 2012

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC - ΑΡΗΣ ΙΛΙΟΥ 0-1




Τη δεύτερη συνεχόμενη αναπάντεχη ήττα της γνώρισε η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. HC με αντίπαλο τον Άρη Ιλίου,με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο  0-1. Έτσι πλέον η ομάδα μας χρειάζεται την νίκη την επόμενη αγωνιστική για να ανακάμψει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.

Στα του αγώνα τώρα, το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδας μας, η οποία δημιούργησε αλλά και έχασε,αντίστοιχα,πάρα πολλές ευκαιρίες, δείχνοντας πως δεν έχει το καθαρό μυαλό που χρειαζόταν ώστε να καταφέρει να σκοράρει. Έτσι λοιπόν, καθώς τα λεπτά περνούσαν,το άγχος άρχισε να βαραίνει τα πόδια και τα χέρια των παιχτών μας και ο εκνευρισμός κυρίευε τις προσπάθειές μας. Με το σκορ στο 0-0  οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος αναθάρρησε βλέποντας την ομάδα μας να μην έχει την απαραίτητη συγκέντρωση και δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ, τις οποίες αποσόβησε ο τερματοφύλακάς μας. Από πλευρά μας αστοχήσαμε σε πολλές προσπάθειες και έτσι στο 55’,μετά από τραγικό λάθος της άμυνάς μας, ο Πιταροκοίλης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μας έπειτα από προσπάθεια και σουτ του Σιδερίδη. Στα υπόλοιπα λεπτά που έμειναν, ο ΕΘΝΙΚΟΣ πίεσε για την ισοφάριση χάνοντας μοναδική κλασσική ευκαιρία, δυο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.

Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να κάνουμε αναφορά  στην απαράδεκτη διαιτησία του αγώνα, χωρίς βεβαίως να αποποιούμαστε των ευθυνών μας, η οποία σε αρκετά σημεία του αγώνα ήταν προκλητική και άδικη,γεγονός το οποίο δεν θα αφήσουμε αυτή τη φορά να περάσει έτσι. Δεν δεχόμαστε από κανέναν να μας μεταχειρίζεται με  τρόπο ο οποίος να έχει ως απώτερο με σκοπό τον αποκλεισμό μας από τα play-off και απαιτούμε ίση μεταχείριση από όλους,γιατί όπως φαίνεται, η προσπάθεια που ξεκινήσαμε φέτος,μόνοι μας και έχοντας να αντιμετωπίσουμε πολλές αντιξοότητες,δεν αρέσει σε πολλούς.

Επικεντρωνόμαστε λοιπόν στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής, με αυτοσκοπό μας τη νίκη, για την οποία θα παλέψουμε μέχρι τέλους  να κατακτήσουμε.

Φιλικά
Γραφείο Τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου