Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC - ΑΟΧ ΝΑΠΑΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 3-1



Νικητής στο μεγάλο derby με αντίπαλο τον Ναπαίο Απόλλων Αγίου Δημητρίου αναδείχθηκε ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC με σκόρ 3-1, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε αγώνα κέντρου με τις σκληρές μονομαχίες μεταξύ των αντιπάλων να κυριαρχούν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ένα ποιοτικά μέτριο πρώτο μέρος. Οι μόνες αξιόλογες φάσεις ήταν δύο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα. Το πρώτο δοκάρι του αγώνα προήλθε από τον Rama, παίχτη του Ναπαίου ο οποιός με πανέμορφο reverse hit σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακά μας Βαρσαμίδη Δημήτρη. Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του ΕΘΝΙΚΟΥ να απαντήσει με τον Φούφλια Γιώργο ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με ψιλοκρεμαστό σουτ το οποίο όμως κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, η ομάδα μας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πιο ψυχωμένη και αποφασισμένη για την νίκη και με την βοήθεια των φιλάθλων της, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν, άρχισαν να ασκούν πίεση στον αντίπαλο. Αυτή η υπεροχή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 55’ από τον Ραχσάν Ιάκωβο ύστερα από πανέμορφη επίθεση και πολύ όμορφη ασίστ από τον Τσίαμη Κωνσταντίνο. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ συνέχισε να πιέζει και έτσι σε μία ακόμα άριστα οργανωμένη επίθεση στο 59’ ο Τσιάμης και πάλι έδωσε καταπληκτική ασίστ στον Ραχσάν ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα μας. Αυτά τα δύο γρήγορα τέρματα απελευθέρωσαν τους παίχτες μας οι οποίοι έφτασαν και σε τρίτο τέρμα με τον αρχηγό μας Σκρέκη Γίαννη μετά από συνεργασία σε Penalty Corner στο 65’. Το μόνο που κατάφερε ο Ναπαίος ήταν να μειώσει το σκορ με τον Παπαδόπουλο 2 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και σε όλους όσους βοήθησαν να επιτευχθεί αυτή η, κρίσιμη για την έκβαση του πρωταθλήματος, νίκη!

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν στο γήπεδο! Η αγάπη και η στήριξή σας μας δίνουν κουράγιο ώστε να ξεπερνάμε τις όποιες δυσκολίες και να πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου μας για φέτος, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος!
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, με υγεία και ευτυχία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου