Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC-Α.Ο.Χ. ΥΜΗΤΤΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 4-0




Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα μας η οποία νίκησε εύκολα με 4-0 την ομάδα του Α.Ο.Χ. Υμηττός Κηφισιάς,την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η διαφορά θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη εάν υπήρχε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια αλλά ακόμα και έτσι ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC απέδωσε, κατά διαστήματα, όμορφο χόκεϊ αναγκάζοντας την αντίπαλη ομάδα να περιοριστεί σε παθητικό ρολό καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς στο 7ο λεπτό η πίεση της ομάδας μας απέδωσε καρπούς με τον Μανώλη Παπουτσάκη να σκοράρει με Penalty Corner ,διώχνοντας έτσι το άγχος από τους παίχτες. Η πίεση συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη αλλά να μην μετουσιώνονται παρ’όλα αυτά σε γκολ. Με το σκορ 1-0 υπέρ του ΕΘΝΙΚΟΥ, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ μπήκε στο γήπεδο πιο δυναμικά και  5 λεπτά μετά την έναρξή του σημείωσε το 2ο της γκολ, με «δράστη» και πάλι τον Μανωλη Παπουτσάκη, έπειτα από άριστη συνεργασία και με τελική πάσα από τον Ιάκωβο Ραχσάν. Μετά από 10 λεπτά ήταν η σειρά του επιθετικού της ομάδας μας Κωνσταντίνου Τσιάμη, με σουτ από τα πλάγια, να πετύχει το παρθενικό του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα και σαν να μην έφτανε αυτό στο 60ο λεπτό σημείωσε και πάλι ο ίδιος σουτ, το τελευταίο τέρμα της αναμέτρησης, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.

Οι μόνες αξιόλογες φάσεις για την αντίπαλη ομάδα ήταν από μία σε κάθε ημίχρονο, αλλά βρήκαν απέναντί τους τον τερματοφύλακά μας Δημήτρη Βαρσαμίδη ο οποίος με πολύ καλές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους του ΕΘΝΙΚΟΥ που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου ,όπου παιχνίδι με παιχνίδι δίνουν όλο και πιο βροντερό παρών και εμψυχώνουν τους παίκτες μας με..χαρακτηριστικό τρόπο. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια και σας περιμένουμε στην επόμενη αναμέτρηση της ομάδας μας την 1η Απρίλη.

Η σύνθεση του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. HC:(Τσιριμωκος) Βαρσαμίδης Δ.(G), Βαρσαμίδης Α., Muhammad Faisal Joiya, Muhamaad Bilal Nadeem, Πελέκης Ι., Σκρέκης Ι.(C), Παπουτσάκης Ε. , Φούφλιας Γ., Λιαγούρης Ο., Ρουμουνδούμης Χ., Ραχσάν Ι., Τζινάκης Σ., Τσίαμης Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου