Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ 8-0

 





                  VS







Λίγο πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διοργανώνει η ομάδα μας στις 16 με 19 Μαΐου,σημείωσε εντυπωσιακή νίκη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χόκεϊ με σκορ 0-8(ημίχρονο 0-4) απέναντι στην ομάδα του Α.Π.Σ. ΔΙΑΣ η οποία την περσινή χρονιά τερμάτισε στην 3η θέση και ήταν η αντίπαλός μας στην ημιτελική φάση. Η ομάδα μας έκανε ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους.Η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος έδειξε να μην μας επηρεάζει,η ομάδα έδειξε πάθος και διάθεση από το πρώτο λεπτό και με πολύ ωραίο χόκεϊ πέρασε ένα όμορφο πρωινό!
Οι scorers του αγώνα ήταν Τσιριμώκος (5 goals),Παπουτσάκης (2 goals) και Ραχσάν.


Ευχαριστούμε τον κόσμο του Εθνικού που βρέθηκε στις εξέδρες του Αγ.Κοσμά και ενθάρρυνε τις προσπάθειες των αθλητών μας. 




Σύνθεση:(Διαμαντόπουλος Η.)
Βαρσαμίδης Δ.,Βαρσαμίδης T.,Τσιριμώκος Γ.,Τσαλής Τ.,Muhammad F.,Φούφλιας B.,Φούφλιας Γ.,Σκρέκης Γ.,Ραχσάν Ι.,Παπουτσάκης Μ.,Φιούζι Α.,Ανδριόλας Κ.,Σούφλας Α.


Φιλικά
Γραφείο Τύπου



Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. H.C. - Α.Π.Σ. ΔΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ







              VS



                 

                        
Στα πλαίσια της 6ης Αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χόκεϊ Ανδρών η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Κυριακή 28/4/2013 και ώρα 11.00 τον Α.Π.Σ. ΔΙΑΣ στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα χαρούμε πολύ να σας δούμε ξανά στο γήπεδο να στηρίζετε τις προσπάθειες των αθλητών μας.

Η 4η αγωνιστική με αντίπαλο τον  Α.Ο.Χ. Υμηττό έχει αναβληθεί και δεν έχει οριστεί ακόμη.
Την 5η αγωνιστική η ομάδα μας,είχε το ρεπό της.

Φιλικά
Γραφείο Τύπου