Ο πρωταθλητής Ελλάδας στο Χόκει Χόρτου Εθνικός Πειραιά διοργανώνει διεθνές τουρνουά υψηλού επιπέδου το διάσστημα 15-17 Φεβρουαρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.
Η ομάδα Χόκει επί χόρτου του Εθνικού Πειραιά, Πρωταθλήτρια Ελλάδας της περιόδου 2011-2012, συνεχίζοντας τις πρωτοποριακές κινήσεις της, διοργανώνει τουρνουά (Ethnikos hc Tournament)με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων. O λόγος για την Γαλλική, LE TOUQUET, τη Ρωσική, ST-PETERSBURG, και τη Σκωτσέζικη, UDDINGSTON H.C. Οι αγώνες θα λάβουν χώρα από 15-17 Φεβρουαρίου στον Αγιο Κοσμά.
H ομάδα του Ιστορικού συλλόγου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση με την οργάνωση της σε όλο το φάσμα του εν λόγω αθλήματος το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στην χώρα μας, ωστόσο η ομάδα του Πειραιά έχει κάνει τεράστια υπέρβαση, φέρνοντας αθλητές υψηλού επιπέδου να την ενισχύσουν ειδικά για την Ευρωπαική διοργάνωση στην οποία και θα συμμετέχει. . .
Για του λόγου το αληθές ο Εθνικός ανέλαβε να διοργανώσει στη χώρα μας το Men’s Club Champions  Challenge II –που είναι ανάλογη διοργάνωση με το γνωστό μας Τσάμπιονς Λιγκ και στο οποίο θα συμμετάσχουν ομάδες με τεράστια παρουσία στο συγκεκριμένο άθλημα.
Για περισσότερες πληροφορίες για το Τουρνουά του Φεβρουαρίου μπορείτε να μπείτε στο http://hockeygreeceethnikos.blogspot.gr/ .