Τρίτη 22 Μαΐου 2012

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC - Α.Π.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (post.)

Αναβλήθηκε ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. HC και Αστέρα Αγίων Αναργύρων, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του κρίσιμου αυτού αγώνα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την διοργανώτρια αρχή.

Φιλικά
Γραφείο Τύπου

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC - Α.Π.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ


Στα πλαίσια της 9ης και  τελευταίας  Αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χόκεϊ Ανδρών, η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Κυριακή 20/5/2012 και ώρα 18.30 τον Α.Π.Σ. ΑΣΤΕΡΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά.Πρόκειται για τον κρισιμότερο αγώνα που έχει κληθεί  να δώσει η ομάδα μας μέχρι τώρα, αφού η νίκη είναι μονόδρομος,προκειμένου να εξασφαλίσουμε την είσοδό μας στα play-offs.Ο αντιπαλός μας  είναι η πρωτοπόρος ομάδα, και αναμένεται να είναι ένας συναρπαστικός αγώνας.
Περιμένουμε τον κόσμο του ΕΘΝΙΚΟΥ  να  μας στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις  προκειμένου  να δώσει ένα extra κίνητρο στους παίκτες ουτως ώστε να αποδώσουν τα μέγιστα των δυνατοτήτων τους.

Φιλικά
Γραφείο Τύπου

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC - ΑΡΗΣ ΙΛΙΟΥ 0-1




Τη δεύτερη συνεχόμενη αναπάντεχη ήττα της γνώρισε η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. HC με αντίπαλο τον Άρη Ιλίου,με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο  0-1. Έτσι πλέον η ομάδα μας χρειάζεται την νίκη την επόμενη αγωνιστική για να ανακάμψει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.

Στα του αγώνα τώρα, το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδας μας, η οποία δημιούργησε αλλά και έχασε,αντίστοιχα,πάρα πολλές ευκαιρίες, δείχνοντας πως δεν έχει το καθαρό μυαλό που χρειαζόταν ώστε να καταφέρει να σκοράρει. Έτσι λοιπόν, καθώς τα λεπτά περνούσαν,το άγχος άρχισε να βαραίνει τα πόδια και τα χέρια των παιχτών μας και ο εκνευρισμός κυρίευε τις προσπάθειές μας. Με το σκορ στο 0-0  οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος αναθάρρησε βλέποντας την ομάδα μας να μην έχει την απαραίτητη συγκέντρωση και δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ, τις οποίες αποσόβησε ο τερματοφύλακάς μας. Από πλευρά μας αστοχήσαμε σε πολλές προσπάθειες και έτσι στο 55’,μετά από τραγικό λάθος της άμυνάς μας, ο Πιταροκοίλης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μας έπειτα από προσπάθεια και σουτ του Σιδερίδη. Στα υπόλοιπα λεπτά που έμειναν, ο ΕΘΝΙΚΟΣ πίεσε για την ισοφάριση χάνοντας μοναδική κλασσική ευκαιρία, δυο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.

Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να κάνουμε αναφορά  στην απαράδεκτη διαιτησία του αγώνα, χωρίς βεβαίως να αποποιούμαστε των ευθυνών μας, η οποία σε αρκετά σημεία του αγώνα ήταν προκλητική και άδικη,γεγονός το οποίο δεν θα αφήσουμε αυτή τη φορά να περάσει έτσι. Δεν δεχόμαστε από κανέναν να μας μεταχειρίζεται με  τρόπο ο οποίος να έχει ως απώτερο με σκοπό τον αποκλεισμό μας από τα play-off και απαιτούμε ίση μεταχείριση από όλους,γιατί όπως φαίνεται, η προσπάθεια που ξεκινήσαμε φέτος,μόνοι μας και έχοντας να αντιμετωπίσουμε πολλές αντιξοότητες,δεν αρέσει σε πολλούς.

Επικεντρωνόμαστε λοιπόν στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής, με αυτοσκοπό μας τη νίκη, για την οποία θα παλέψουμε μέχρι τέλους  να κατακτήσουμε.

Φιλικά
Γραφείο Τύπου 

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC - ΑΡΗΣ ΙΛΙΟΥ

Στα πλαίσια της 8ης Αγωνιστικής, και προτελευταίας πριν την έναρξη των Play-Offs, του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χόκεϊ Ανδρών ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC αντιμετωπίζει την Κυριακή 13/5/2012 και ώρα 17.00 τον Άρη Ιλίου στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά. H ομάδα μας θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την αναπάντεχη ήττα την προηγούμενη αγωνιστική και γι' αυτό θα θέλαμε σε άλλον έναν αγώνα την στήριξη των οπαδών μας.

Φιλικά
Γραφείο Τύπου

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC - Α.Π.Σ. ΔΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 2 - 3


Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. HC από την ομάδα του Δία Χαλανδρίου στα πλαίσια της 7ης Αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χόκεϊ.

Η ομάδα μας βρέθηκε σε πάρα πολύ κακή μέρα, τόσο δημιουργικά όσο και στην τελική προσπάθεια, αφού παρ' όλες τις ευκαιρίες που είχε δεν μπόρεσε να  μετουσιώσει κάποια από αυτές σε γκόλ. Η αντίπαλη ομάδα εμφανίστηκε αποφασισμένη να πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμούσε, το οποίο και θα της έδινε το εισιτήριο για τα play-off του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Δία αφού στα πρώτα 20 λεπτά βρέθηκε να προηγείται με 2-0 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Faisal Khan στο 5' και Κουλούβαρδης στο 19'. Με αυτό το σκόρ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα ο ΕΘΝΙΚΟΣ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχισε να μειώσει με τον Ραχσάν Ιάκωβο στο 45' αλλά επτά λεπτά αργότερα ο Δίας πήρε και πάλι διαφορά δύο τερμάτων με σκόρερ τον Αλ Χουσεινί. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει και στο 56' ο Βαρσαμίδης Τάσος μείωσε ξάνα το σκόρ. Ωστόσο στα υπόλοιπα 14 λεπτά που έμεναν για την λήξη του αγώνα η ομάδας μας , αν και πίεσε τον αντίπαλο και τον έκλεισε στην περιοχή του, δεν μπόρεσε να πετύχει άλλο ένα, έστω, τέρμα χάρη στην πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο αντιπάλος τερματοφύλακας Ζερβάκης που με εξαιρετικές επεμβάσεις έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Πλέον οι παίχτες και το προπονητικό team του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. HC επικεντρώνονται στον επόμενο αγώνα της ομάδας την Κυριακή 13/5 και ώρα 17.00 με αντίπαλο τον Άρη Ηλίου.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου