Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC - Α.Ο.Χ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Στα πλαίσια της 4ης Αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χόκεϊ Ανδρών η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Κυριακή 1/4/2012 και ώρα 14.00 τον Ο.Χ. Αθηναίων στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά. Στόχος της ομάδας μας είναι να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί για έναν ακόμα αγώνα.

Περιμένουμε σε άλλον έναν αγώνα την στήριξή σας και εμείς με την σειρά μας να σας την ανταποδώσουμε με μία ακόμα νίκη.


Φιλικά
Γραφείο Τύπου

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC-Α.Ο.Χ. ΥΜΗΤΤΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 4-0




Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα μας η οποία νίκησε εύκολα με 4-0 την ομάδα του Α.Ο.Χ. Υμηττός Κηφισιάς,την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η διαφορά θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη εάν υπήρχε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια αλλά ακόμα και έτσι ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC απέδωσε, κατά διαστήματα, όμορφο χόκεϊ αναγκάζοντας την αντίπαλη ομάδα να περιοριστεί σε παθητικό ρολό καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς στο 7ο λεπτό η πίεση της ομάδας μας απέδωσε καρπούς με τον Μανώλη Παπουτσάκη να σκοράρει με Penalty Corner ,διώχνοντας έτσι το άγχος από τους παίχτες. Η πίεση συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη αλλά να μην μετουσιώνονται παρ’όλα αυτά σε γκολ. Με το σκορ 1-0 υπέρ του ΕΘΝΙΚΟΥ, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ μπήκε στο γήπεδο πιο δυναμικά και  5 λεπτά μετά την έναρξή του σημείωσε το 2ο της γκολ, με «δράστη» και πάλι τον Μανωλη Παπουτσάκη, έπειτα από άριστη συνεργασία και με τελική πάσα από τον Ιάκωβο Ραχσάν. Μετά από 10 λεπτά ήταν η σειρά του επιθετικού της ομάδας μας Κωνσταντίνου Τσιάμη, με σουτ από τα πλάγια, να πετύχει το παρθενικό του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα και σαν να μην έφτανε αυτό στο 60ο λεπτό σημείωσε και πάλι ο ίδιος σουτ, το τελευταίο τέρμα της αναμέτρησης, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.

Οι μόνες αξιόλογες φάσεις για την αντίπαλη ομάδα ήταν από μία σε κάθε ημίχρονο, αλλά βρήκαν απέναντί τους τον τερματοφύλακά μας Δημήτρη Βαρσαμίδη ο οποίος με πολύ καλές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους του ΕΘΝΙΚΟΥ που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου ,όπου παιχνίδι με παιχνίδι δίνουν όλο και πιο βροντερό παρών και εμψυχώνουν τους παίκτες μας με..χαρακτηριστικό τρόπο. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια και σας περιμένουμε στην επόμενη αναμέτρηση της ομάδας μας την 1η Απρίλη.

Η σύνθεση του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. HC:(Τσιριμωκος) Βαρσαμίδης Δ.(G), Βαρσαμίδης Α., Muhammad Faisal Joiya, Muhamaad Bilal Nadeem, Πελέκης Ι., Σκρέκης Ι.(C), Παπουτσάκης Ε. , Φούφλιας Γ., Λιαγούρης Ο., Ρουμουνδούμης Χ., Ραχσάν Ι., Τζινάκης Σ., Τσίαμης Κ.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC - Α.Ο.Χ. ΥΜΗΤΤΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ




Συνεχίζεται η προετοιμασία του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. HC για τον κυριακάτικο αγώνα, με αντίπαλο τον πολυνίκη του θεσμού Α.Ο.Χ. Υμηττός, χωρίς απουσίες και η ομάδα αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά την Κυριακή 18/3 και ώρα 12.30.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

3η Αγωνιστική 18/03/2012

11.00 Α.Π.Σ. ΔΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – Α.Π.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

12.30 ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC  Α.Ο.Χ. ΥΜΗΤΤΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

14.00 A.O.X. ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ – Ο.Χ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

15.30 Α.Ο.Χ. ΑΝΑΒΡΥΤΑ – Α.Ο.Χ. ΝΑΠΑΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

17.00 Α.Σ. ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ – Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΙΛΙΟΥ

Σας περιμένουμε όλους να γνωρίσετε από κοντά το άθλημα του Χόκεϊ Επί Χόρτου και να στηρίξετε την προσπάθεια των αθλητών μας για την κατάκτηση του τίτλου.


Φιλικά
Γραφείο Τύπου 

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Έκτακτη Ανακοίνωση


Η αυριανή αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Α.Ο.Χ. Άγιος Αντρέας στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χόκεϊ Ανδρών , που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 11/3 και ώρα 14.00, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω κολλήματος που δήλωσε η αντίπαλη ομάδα. Έτσι η ομάδα μας κερδίζει τον αγώνα στα χαρτιά.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και σας περιμένουμε την επόμενη αγωνιστική 18/3 και ώρα 12.30 στο αγώνα ενάντια στον πολυνίκη του θεσμού Α.Ο.Χ. Υμηττός.

Φιλικά
Γραφείο Τύπου 

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

2η Αγωνιστική: Α.Ο.Χ. Άγιος Αντρέας - Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. H.C.




Στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χόκεϊ Ανδρών η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Κυριακή 11/3/2012 και ώρα 14.00 τον Α.Ο.Χ. Άγιος Αντρέας στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα χαρούμε πολύ να σας δούμε ξανά στο γήπεδο να στηρίζετε τις προσπάθειες των αθλητών μας.

Φιλικά
Γραφείο Τύπου

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΒΡΥΤΑ H.C. – ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. H.C. 0-3


             
«Με το δεξί» ξεκίνησε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της στο φετινό Πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας νίκη με σκορ 0-3 στο παιχνίδι της 1ης Αγωνιστικής με αντίπαλο την ομάδα των Αναβρύτων.

Στο Α’ ημίχρονο η ομάδα επέδειξε υπεροχή έναντι της αντίπαλης ομάδος και  μεγάλη πρωτοβουλία κινήσεων, η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ στο 9’ μέσα από την περιοχή του D, έπειτα από ωραία ενέργεια και πάσα από τον Ι.Ραχσάν και εκτέλεση από τον Μ.Παπουτσάκη. Ο παίχτης έκανε στο 26’ το 0-2 με penalty corner. Η ομάδα στη συνέχεια  « κατέβασε» ρυθμούς, επιδόθηκε σε κινήσεις τακτικής με κατοχή μπάλας στην άμυνα και έτσι κύλησε το παιχνίδι μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου. 

Στο Β’ ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και έκλεισε την αντίπαλη ομάδα στο δικό της D (περιοχή),η οποία αρκέστηκε σε τρεις αντεπιθέσεις, ενώ ο πολύ καλός σήμερα Μ.Παπουτσάκης σκόραρε για τρίτη φορά σημειώνοντας χατ τρικ στο 40’ με καταπληκτική εκτέλεση penalty corner.
Παρά τη νίκη της, η ομάδα πραγματοποίησε μέτρια, για τα δεδομένα της, εμφάνιση και έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η απουσία τριών βασικών παικτών μας (Τσιάμης,Τσιριμώκος,Τζινάκης) αλλά και το άγχος της πρεμιέρας λόγω της «βαριάς» φανέλας του Εθνικού. 

Ευχαριστούμε πολύ τους ελάχιστους πιστούς φιλάθλους του Εθνικού οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στις κερκίδες και οι οποίοι με την θετική τους ενέργεια και την ενθουσιώδη στάση τους έδωσαν...μπλε χρώμα στο γήπεδο. Ευελπιστούμε να ανταποκριθούν ακόμα περισσότεροι φίλαθλοι στο κάλεσμά μας ώστε να γνωρίσετε και παρακολουθήσετε  από κοντά την ομάδα που στόχο έχει να προσθέσει ένα Κύπελλο και ένα Πρωτάθλημα στον ιστορικό μας Σύλλογο.

Σύνθεση Εθνικού:(ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ) Βαρσαμίσης Δ., Βαρσαμίσης Α., Muhammad Faisal Joiya, Muhamaad Bilal Nadeem, Πελέκης Ι., Σκρέκης Ι., Παπουτσάκης Ε. , Φούφλιας Γ., Λιαγούρης Ο., Ρουμουνδούμης Χ., Ραχσάν Ι.