Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 4/3


ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΧΟΚΕΥ ΑΝΔΡΩΝ 2011-2012.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ :

11:00   Α.Σ.Χ.Ο.Π.                     -      ΔΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ HC

12:30   ΑΝΑΒΡΥΤΑ HC      -      ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC

14:00   Α.Ο.Χ ΥΜΗΤΤΟΣ         -      Α.Ο.Χ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
15:30   A.O.X. ΑΘΗΝΑΙΑΝΣ   -     Α.Ο.Χ. ΝΑΠΑΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
17:00   A.O.X. ΑΡΗΣ ΙΛΙΟΥ    -     ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ HC


Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/3  ΣΤΙΣ 12:30 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΟΚΕΥ ΤΟΥ Ε.Α.Κ.Ν. ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΟΚΕΥ



Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Two Teams ... One CLUB!!!

ΑΥΤΗ Η ΠΛΑΚΕΤΑ(ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜEΝΗ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ TEMPO 41') ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ CLUBHOUSE
 ΤΗΣ TEMPO 41' HC.
ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΟΚΕΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC - HC TEMPO 41' 1-3

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-3. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΣΩΣΕ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ (ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ U21 ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ) ΑΦΟΥ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΣΟΒΗΣΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΚΟΛ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ 4 PC (PENALNTY CORNER) ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ. ΑΞΙΟΣΗΜΕΊΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΣΟΥΤ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ..
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ PENALNTY STROKE ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ.ΠΑΡ'ΟΛΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΟΚ ΤΟΥ 0-1 ΚΑΙ ΙΣΟΦΆΡΙΣΕ 1-1. ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΟΠΩΣΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΎΝΤΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 1-3 ΠΑΡΟΛΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.
ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ TEMPO 41' HC ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ Ε.Α.Κ.Ν ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΔΥΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΟΚΕΥ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ :
                                           ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ Δ.,FAISAL MUH.,BILAL,ΦΟΥΦΛΙΑΣ,ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ Α.,ΦΡΑΓΚΟΣ,ΛΙΑΓΟΥΡΗΣ,ΤΣΙΑΜΗΣ,ΡΑΧΣΑΝ,ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ,ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ,ΠΕΛΕΚΗΣ,ΤΣΑΛΗΣ,ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ,ΤΖΙΝΑΚΗΣ,ΣΚΡΕΚΗΣ,ΚΛΕΙΩΤΗΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ZWOLLE ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC - HC TEMPO 41' 1-1


Σήμερα στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά πραγματοποιήθηκε ο πρώτος εκ των  δύο αγώνων μεταξύ της ομάδος Χόκεϋ επί χόρτου του Εθνικού  και της αντίστοιχης ολλανδικής Τempo ’41,στα πλαίσια της φιλοξενίας τους στη χώρα μας από την ομάδα του  Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ H.C. Το παιχνίδι διεξήχθη σε φιλικό κλίμα,έχοντας ως σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό και τους εξαιρετικούς  φιλάθλους στην κερκίδα.
Η ομάδα του Εθνικού  ξεκίνησε δυναμικά στο Α’ ημίχρονο,δημιουργώντας δύο κλασικές  ευκαιρίες και έχοντας ένα δοκάρι.Η αντικειμενική αγωνιστική ανωτερότητα και η ετοιμότητα των Ολλανδών άσκησαν πίεση στους παίκτες του Εθνικού,οι οποίοι όμως άμεσα προσαρμόστηκαν στους ρυθμούς του παιχνιδιού.Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 21’ και  συνέχισαν με δυνατούς ρυθμούς μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου,χάνοντας παρ’ όλα αυτά δύο σημαντικές ευκαιρίες.Στο Β’ ημίχρονο η ομάδα του Εθνικού διόρθωσε την αγωνιστική της τακτική,ενέργεια η οποία είχε ως αποτέλεσμα να ισορροπήσει το παιχνίδι.Η ομάδα του Εθνικού ισοφάρισε στο 60’ ενώ στο 65’ ακυρώθηκε και  ένα γκολ.Όσον αφορά στους Ολλανδούς,η αγωνιστική τους απόδοση μετριάστηκε λόγω της εμφανούς βελτίωσης της απόδοσης των παικτών του Εθνικού και έτσι αρκέστηκαν σε ένα δοκάρι ,το οποίο προκάλεσε η εξαιρετική ενέργεια του τερματοφύλακα.
Η σημασία του αποτελέσματος και της παρουσίας της ομάδας του Εθνικού εντός γηπέδου είναι πολύ σημαντική καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά επιπέδου των δύο Πρωταθλημάτων-το ολλανδικό χόκεϋ είναι επαγγελματικό και πρώτο παγκοσμίως.Αξίζει να σημειωθεί οτι η παρουσία των Ολλανδών έγινε στα πλαίσια της χειμερινής τους προετοιμασίας άφου βρίσκονται στα μέσα του Πρωταθλήματός τους,σε αντίθεση με τον Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ H.C. που μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει μόνο φιλικά παιχνίδια αφού το Πρωτάθλημα δεν έχει καν ξεκινήσει.
Μέχρι και σήμερα η διεξαγωγή ενός τέτοιου γεγονότος αποτελούσε όνειρο απατηλό,πόσο μάλλον συνοδευόμενο και από ένα τέτοιο αποτέλεσμα.Η προσπάθεια αυτή οφείλεται στους παίκτες και στη Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ H.C. 

ΣΥΜΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ: ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ Δ.,FAISAL MUH.,ΠΕΛΕΚΗΣ,ΦΡΑΓΚΟΣ,ΦΟΥΦΛΙΑΣ Β.,ΦΟΥΦΛΙΑΣ Γ.,ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ,ΡΑΧΣΑΝ,ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ,ΣΚΡΕΚΗΣ,ΤΣΑΛΗΣ,ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ Α.,ΤΣΙΑΜΗΣ,ΛΙΑΓΟΥΡΗΣ,ΤΖΙΝΑΚΗΣ,ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ

Φιλικά
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. HC


Η φιλόδοξη προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε όχι απλά μια ομάδα Hockey επί χόρτου  αλλά την νέα Πρωταθλήτρια ξεκίνησε εκ του μηδενός τον Σεπτέμβριο του 2011 . Οι δυσκολίες και οι αντιξοότητες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ήταν πολλές, εκ των οποίων αρκετές υφίστανται ακόμα. Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς το γεγονός ότι ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ (Διοίκηση, φίλαθλοι, λοιπά τμήματα) ,ο Σύλλογος στον οποίο γαλουχήθηκα ως αθλήτρια,  τον οποίο σέβομαι και αγαπώ , αποδέχθηκε την πρόταση μας ώστε να μας εντάξει στο δυναμικό του .Από τη πρώτη στιγμή  αγκάλιασε την προσπάθειά μας, προσφέροντάς μας την αμέριστη στήριξή του. Ευελπιστώ να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του κόσμου του Εθνικού  και μέσα από την παρουσία μας να σας κάνουμε να αγαπήσετε αυτό το τόσο συναρπαστικό άθλημα.
Η κατεύθυνση και η φύση των δραστηριοτήτων μας  μακροπρόθεσμα, θα είναι τέτοιες ώστε να μας εξασφαλίσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα πάσης φύσεως ,να μας καταστίσουν ικανούς να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων όσων παρουσιάζουν ενδιαφέρον για εμάς και να αποτελούμε πρότυπο ομάδας επιτυχιών  προσδίδοντας αίγλη και διακρίσεις υψηλού επιπέδου στον ιστορικό Σύλλογό μας. Με υπομονή και προσήλωση στους τιθέμενους στόχους μας, στοχεύουμε στην σταδιακή κατάκτηση αυτών, θέτοντας χρόνο με το χρόνο τον πήχη των προσδοκιών από την ομάδα μας  όλο και πιο ψηλά.
Δεσμευόμαστε κατά απόλυτο τρόπο να εκπροσωπούμε επάξια το άθλημα και τον Σύλλογο κατά τρόπο ώστε να κάνουμε υπερήφανους όλους όσους πιστεύουν σε εμάς, όλους όσους έχουν τη διάθεση να μας στηρίξουν εντός γηπέδου και να  πιστέψουν στις δυνατότητές μας και πάνω απ΄ όλα εμάς τους ίδιους ,που σε μια περίοδο όπου ο ελληνικός αθλητισμός βιώνει δύσκολές στιγμές, προσπαθούμε παντείω  τρόπω  για την διάδοση, την εξέλιξη και την αναβάθμιση ενός αθλήματος που στον ευρωπαϊκό και διεθνή αθλητικό χώρο χαίρει της εκτιμήσεως και της αποδοχής πολυπληθούς φίλαθλου κοινού.
Οι αξίες μας-ομαδικότητα,συνεργασία,πειθαρχία,αξιοπρέπεια,συνέπεια,σοβαρότητα,σεβασμός, υπευθυνότητα, ακεραιότητα, δίκαιη μεταχείριση-είναι σημαντικές  για εμάς και αντιπροσωπεύουν τις προτεραιότητες μας , καθώς αποτελούν τις κατευθυντήριες δυνάμεις μας για όλα όσα στα οποία στοχεύουμε και θέλουμε να επιτύχουμε. Αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους  της οργάνωσης και της εν γένει πορείας μας. Τις  πεποιθήσεις που εκφράζουμε ως ομάδα ,τις ενστερνιζόμαστε όλοι όσοι δημιουργήσαμε  του τμήμα χόκεϋ  επι χόρτου του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ και οι προτεραιότητες μας είναι τέτοιες ώστε όλοι να μπορούν να τις κατανοήσουν και να συμβάλλουν σε αυτές. Όλοι μας θεωρούμε εαυτούς υπεύθυνους για την τήρηση των στόχων μας, την προαγωγή της κουλτούρας του αθλήματος και του ιστορικού Συλλόγου μας.
Σεβόμενοι την μεγάλη ιστορία και ενστερνιζόμενοι τις αρχές του Συλλόγου μας,  ζητάμε την στήριξη και την αγάπη σας ώστε να πραγματοποιήσουμε αυτά που υποσχεθήκαμε και αυτά που είμαστε ικανοί να πραγματοποιήσουμε.
 Με αφορμή τo  4μερo προετοιμασία μας (02-05/02) με την ολλανδική  HC TEMPO 41' εν όψει της επικείμενης έναρξης  του Πρωταθλήματος, η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της εντός αγωνιστικού χώρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αθλητική αναμέτρηση Hockey τέτοιου επιπέδου δεν έχει λάβει χώρα στο παρελθόν δεδομένων του εγνωσμένου κύρους και της μεγάλης αγωνιστικής αξίας της TEMPO 41’  που αποδέχτηκε την πρόσκληση από μεριάς μας  να είναι φιλοξενούμενοί μας για το παραπάνω διάστημα . Η παρουσία τους αποτελεί τιμή για εμάς ενώ παράλληλα  προσδίδει κύρος τόσο στην ομάδα όσο και στον Σύλλογό μας. Ενδεικτικό του σεβασμού της TEMPO 41’ για τον Εθνικό είναι ότι ζήτησαν να παρακολουθήσουν και τον Κυριακάτικο αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας μας.  Στόχο μας αποτελεί η απόκτηση πολύτιμων εμπειριών για τους αθλητές μας αλλά και η όσο το δυνατόν πιο ενδεικτική πρώτη προβολή του αθλήματος στο φίλαθλο κοινό μας που για πρώτη φορά θα μας παρακολουθήσει εν δράσει.
Ήρθαμε για να μείνουμε και να προσφέρουμε στο φίλαθλο κοινό της ομάδας μας και μη, συναρπαστικές στιγμές εντός γηπέδου.
Σας ευχαριστούμε
Νicole Σερεμετάκη

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. HC - HC TEMPO 41'


ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΟΚΕΥ ΕΠΙ ΧΟΡΤΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ HC TEMPO 41'.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 1e Κlasse ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ CLUB ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ  ZWOLLE ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΕΙ  ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΜΕΛΗ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.


ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ 13:00 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 19:00  ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟ Ε.Α.Κ.Ν. ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΟΚΕΥ.
     
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΟΚΕΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ HC TEMPO 41'